Bilförsäkring

När det kommer till din bilförsäkring gäller det att vara listig. Det är nämligen så att beroende på vart du bor eller hur aktiv du är gällande att hålla koll på din försäkring kan du spara eller förlora tusenlappar. Det spelar en stor del vart du bor i Sverige samt din låder och hur länge du haft bil och om du råkat ut för trafikolyckor tidigare: hur stor chans är det att du råkar ut för en olycka? Är chansen stor, blir försäkringen dyrare.

Var uppdaterad årligen

Att ha en försäkring har de flesta sunda svenska. Om vi även äger en lite dyrare bil som vi kanske är extra rädd om borde det nästintill vara olagligt om vi inte hade någon försäkring. Börja med att surfa in på www.salusansvar.se för att se om deras försäkring passar dig. Sedan gå vidare om du inte är helt hundra. Vad som är viktigt är att inte teckna en bilförsäkring och sedan vara nöjd då du fått ett bra erbjudande. Det gäller att ständigt ha koll då du ofta får ett bra starterbjudande, som sedan inte gäller vid nästa år. Håll koll, var flexibel och leta ständigt efter nya erbjudanden, eller försök att få till en ny och bra deal med ditt försäkringsbolag – de vill inte tappa dig som kund och kan tänja på gränser och regler. Dock gör de inte det innan du tagit upp frågan.

Vad som är bra är att det bara blir enklare och enklare att jämföra bilförsäkringar. Lättare för kund medför att vi inte blir lurade i onödan med vad vi få i våra försäkringar och hur mycket de täcker.