Drypande lyx

 Det finns bara ett namn, och namnet är Natalia. Natalia, en handplockad skönhet som blir din för två miljoner. Detta är bilarnas bil och med specialeffekter som får de teknikintresserade att tappa hakan. På Stylingwebben hittar du massor av tillbehör för att pimpa upp din egen bil du har stående i garaget. Men ska du läsa vidare om vad denna bilen har för funktioner så rekommenderar vi varmt att du håller i dig.

 

  • Kameleont – Med ett lack som ändrar färg och som gör att du kan skifta från svart till vitt under de heta månaderna.
  • Egen drive-in bio – ja, du läste rätt. Placera bilen framför en vit vägg så har du i dess strålkastare en projektor inplacerad. En vinnare på första dejten.
  • Ditt egna ljud – I dagens individualistiska samhälle vill vi alla ha vår egna ringsignal i telefonen. Nu går biltillverkaren ett steg längre genom att även få sin unika signal in i biltutan.

Man tager vad man haver

Även om denna bil är var och var annans drömbil, så är det nog så att bilen just kommer att förbli en drömbil för oss flesta. Se men inte röra. Men frukta ej: det finns massor av knep att ta till för att piffa upp den bil du har. Detta med exemplevis ljus, dekaler, emblem och så vidare, för att förnya kärleken. Annars kan du alltid byta ut registreringsskylten till namnet Natalia.